Turboteam Oy hakee kahta aktiiviseen myyntityöhön ja tavoitteisiin tottunutta ratkaisumyyjää toteuttamaan koordinaattoriperheemme B2B-myyntiä ja uusasiakashankintaa.

Palkattavat myyjät tulevat muodostamaan myyntitiimin rungon, jolloin he pääsevät vaikuttamaan merkittävästi siihen, millainen myyntikulttuuri tiimiin muodostuu. Tiimin tukena toimii Turboteamin Profit Centerin vetäjä Pete.

 

Turboteamin koordinaattoriperheeseen kuuluvat mm. seuraavat palvelut: HR-koordinaattori. Rekrykoordinaattori, Digikoordinaattori, Talouskoordinaattori, Myyntikoordinaattori sekä Kasvukoordinaattori.

Laajan palveluvalikoimamme ansiosta pääset auttamaan yrityksiä monin eri tavoin ja pystyt tekemään oikeasti ratkaisukeskeistä loogista myyntiä.

Laaja valikoima antaa myös sinulle henkilökohtaisesti vapautta valita vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan, haluatko keskittyä tiettyihin toimialoihin vaiko kenties vaihdella palvelutarjoamaasi sopivin väliajoin? Omilla kiinnostuksen kohteillasi pääset myös vaikuttamaan Turboteamin palvelukehitykseen ja sen painopisteisiin sekä omaan urapolkuusi. Kasvun myötä sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä nopeastikin valintasi mukaan joko myyntiorganisaatiossa tai laajentaa osaamistasi esimerkiksi palvelutuotantoon ja asiantuntijatehtäviin.

 

Turboteamillä on työnantajana paljon tarjottavaa, mutta vaadimme myös työntekijöiltämme tuloksia. Myyjien palkkaus perustuu pohjapalkkaan sekä kannustavaan provisioon ja bonus-järjestelmään. Asetamme yhdessä myyntitavoitteet, ja niiden täyttyessä pystymme tarjoamaan merkittävän taloudellisen edun lisäksi myös lisää vapautta esimerkiksi työaikojen suhteen.

Yksin ei tavoitteiden kanssa toki tarvitse painia. Pidämme tärkeänä vallitsevaa avointa ja luottavaa ilmapiiriä, jossa vaikeistakin asioista on helppo puhua, ja ongelmia ratkotaan yhdessä. Meille on tärkeää, että jokainen saa olla oma itsensä ja tuoda mielipiteensä kuulluksi. Avointa ja yhteisöllistä ilmapiiriä tukevat mm. koko organisaation yhteiset viikonaloituspalaverit.

 

Turboteam on startup-yritys, jossa vallitsee energinen ja eteenpäin menevä kulttuuri. Startup-yrityksille tyypilliseen tapaan teemme jatkuvaa kehitystyötä, minkä johdosta muutokset ovat meillä arkipäivää. Vastapainoksi tälle vaalimme työntekijöidemme hyvinvointia, ja tärkein arvomme onkin: Elämä ensin.

Me ymmärrämme, että yrityksen menestys lähtee ihmisistä, jotka voivat hyvin. Tuemme työntekijöidemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista olemalla joustava työnantaja ja mm. palkitsemalla työntekijöitämme toisinaan ylimääräisillä vapailla. Tarjoamme myös kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

HR-spesialistimme Sirkku on työhyvinvoinnin asiantuntija ja pitää meistä hyvää huolta. Seuraamme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisilla pulssikyselyillä, työhyvinvointikyselyillä, luottamus- ja avoimuuskeskusteluilla sekä kasvukuntokeskusteluilla ja kannustamme arjessa pieniin hyvinvointia edistäviin toimiin. Käytössämme on Mehiläisen laajat työterveyspalvelut.

 

Myyntitiimimme työskentelee Hyvinkään operatiivisessa yksikössämme (Startup Center, Kauppalankatu), jossa tarjolla on päivittäin mm. hyvää keskusteluseuraa sekä kahvia, vissyä ja kolaa. Tarjoamme mahdollisuuden myös hybridityöhön sekä osa-aikaiseen työskentelyyn. Työsuhde voi alkaa elo-syyskuussa – miten sinulle parhaiten sopii.

 

Jos kiinnostuit lähtemään myynnilliselle matkalle rentoon porukkaan, voit hakea 14.8.22 saakka helposti alla olevan linkin kautta antamalla yhteystietosi ja vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen. Halutessasi voit liittää mukaan CV:si tai linkin LinkedIn-profiiliisi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Petri Tervevuori, jonka tavoitat puhelimella (050-3564499) parhaiten ti 9.8. klo 9–11 ja to 11.8. klo 13–15. Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen petri.tervevuori@turboteam.fi.

 

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Startup Centerin kanssa.

 

Hakulinkki:
https://career.startupcenter.fi/jobs/1923046-tule-ratkaisumyyjaksi-koordinaattoriperheeseen?promotion=458316-trackable-share-link-turboteam-fi-ilmoitus