Palvelumme

Not just consulting.
Not just advicing.
Not just planning.
Just results!

Kasvun ja menestyksen esteet ovat usein huomattavasti monimuotoisemmat kuin vain ”hidas myynti” tai ”osaajapula”. Kaikki kasvu lähtee loppujen lopuksi hyvästä ideasta, vahvasta perustasta sekä skaalattavasta ydintoiminnasta. Mikäli nämä asiat eivät ole kunnossa – kaikki muu on enemmän tai vähemmän turhaa.

Tuotamme asiakkaillemme tuloksia!

Miten me voimme auttaa teitä?

Kotipesä kuntoon

Konsulttimme ovat törmänneet jo vuosien ajan samankaltaisiin tiloihin kasvua- ja kansainvälistymistä tavoittelevilta tai aloittaneilta yrityksiltä. Kotipesä ei ole ollut vielä kunnossa, että skaalattavaan kasvuun- ja kansainvälistymiseen liittyvät tärkeimmät asiat olisivat valmiiksi pitkälle tähtäimelle.

Kotipesä kuntoon – palvelumme kuvastaa ideologiaa Yhtiöiden sydämestä, joka ehdottomasti kannattaa olla hyvässä kunnossa, kun ruvetaan lisäämään vauhtia.

Markkinahäiriö (Disruption)

Perinteiset alat ovat disruptiossa. Disruptio tarkoittaa häiriötilaa, jossa paikalliset tai globaalit markkinahäiriöt romahduttavat aiemmin kannattavien yhtiöiden liiketoimintoja- tai jopa kokonaisia toimialoja.

Markkinahäiriö – palvelumme kuvastaa ideologiaa yhtiöiden tarpeesta muuttua- ja/tai muokata heidän sydäntään ja/tai muita osia liiketoiminnastaan vastaamaan koko ajan muuttuvaa markkinatilannetta, koska muuten voi olla liian myöhäistä.

Kasvuloikka

Turboteamin Kasvuloikka-palvelukokonaisuudessa keskitytään strategiseen suunnitteluun, kehittämiseen ja pilotointiin. Näin parannetaan yrityksen valmiuksia voimakkaaseen kasvuun. 

Erikois­ammattilainen

Toisinaan kasvun jarruna voi olla osaamisen puute joltakin kriittiseltä liiketoiminnan osa-alueelta, esimerkiksi myynnistä, palvelumuotoilusta tai rahoituksesta. Turboteam tarjoaa yritykseesi erikoisammattilaisen pitämään lankoja käsissä ja antamaan tarvittavan asiantuntijuuden.

HR-kasvumuotoilu

Laadukkaat rekrytoinnit ja sitoutunut henkilöstö ovat avaintekijöitä yrityksen kasvuun. HR-kasvumuotoilupalvelumme kattavat kaikki henkilöstöjohtamisen kriittiset osa-alueet rekrytoinnista yrityskulttuurin kehittämiseen ja henkilöstön sitouttamiseen. Kaikkien HR-palveluiden perustana on halutun työnantajamielikuvan rakentaminen. Tarjoamme HR-asiantuntijan asiakkaamme käyttöön täsmä-iskuna juuri niin lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi kuin on tarvetta.

Lisätietoa palveluista:
www.hrkoordinaattori.fi

Turboteamin kasvussa mukana

Kestävää kasvua ja työtä -ohjelma