Nappaa itsellesi siisti kesätyö Scogo-masterin tai Leijona-mestarin roolissa!

Hyvinkään Popupcenter hakee tulevalle kesälle Scogo-masteria ja Leijona-mestaria viemään sähköisen liikkumisen ilosanomaa hyvinkääläisten tietoisuuteen. Tarjolla on toiveittesi mukaan 2-4 viikon määräaikainen kesätyö, joka sijoittuu kesä-heinäkuun ajalle. Alustavasti olemme suunnitelleet, että työtä olisi noin 3-5 päivää viikossa sijoittuen vaihtelevasti sekä arkipäiviin että viikonloppuihin – Työnantajan kanssa on kuitenkin mahdollista sopia sekä työajat että työmäärä työntekijän tilanteeseen sopiviksi.

Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluvat:

Mitä odotamme sinulta:

Työtehtävien suorittamiseen et tarvitse ajokorttia tai aiempaa kokemusta. Työtehtävään ei vaadita myöskään täysi-ikäisyyttä. Eduksi kuitenkin katsotaan Hyvinkään ja lähialueiden tuntemus sekä Scogo-masterilla mopokortti. Työpaikka sopii mainiosti esimerkiksi nuorelle ensimmäiseksi kesätyöpaikaksi tai eläkeläiselle kesän lisätienestiksi.

Mitä Popupcenter tarjoaa sinulle?

 

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä saat joko sähköpostitse popupcenter@turboteam.fi tai puhelimitse soittamalla Petrille numeroon 050 356 4499 tiistaina 17.05. tai torstaina 19.5 klo 9-11 tai 13-15 välillä.
Pääset hakemaan työtehtävään klikkaamalla tästä hakulomakesivulle.

 

 

Rekrytoivana yrityksenä toimi Turboteam Oy.

Turboteam on käytännönläheinen kasvun ja kansainvälistymisen asiantuntijayritys. Haluamme olla ensisijainen partneri kaikille kasvu- ja muutoshakuisille yrityksille. Turboteam koostuu erilaisista ihmisistä, persoonista ja osaajista, joita kaikkia yhdistää halu kehittyä ja tuottaa laadukkaita palveluita. Asiantuntijoillamme on menestyksekäs kokemus yritysten kasvumuotoilusta. Tuotamme ratkaisuja yritysten ja yhteisöjen yleisimpiin kipukohtiin: HR, talentit, myynti ja konseptointi. Palveluissamme keskitymme ennen kaikkea kestävän skaalattavan kasvun toteuttamiseen. Lue lisää Turboteamin arvoista ja toiminnasta: turboteam.fi ja hr-koordinaattori.fi