Avainhenkilöt

Vahvuuksiamme

Erno Pakarinen

CEO & Co-Founder

Ernolla on yli kymmenen vuoden kokemus startup-yritysten kasvun johtamisesta, advisor-toiminnasta sekä talenteista. Pitkäjänteisen kasvun kehittäminen ja yrityksen ydinliiketoiminnan kirkastamiseen liittyvät prosessit ovat Ernolla hyvin hallussa. Erityiset vahvuudet ovat innovointi ja mahdollisuuksien löytäminen haastavissakin tilanteissa. 

Tero Siekkinen

CFO & Co-Founder

Tero on Turboteamin toinen co-founder ja Terolle yrittäjän arki on tuttua jo vuosien ajalta. Tero on tekijätyyppi, joka laittaa hihat heilumaan ja saa asiat eteenpäin. Teron on taustaltaan lingvisti ja hän hallitseekin hyvin viisi eri kieltä.

 

 

Hanna Lindroos

Head of Digital Business

Hanna nauttii asiakaskohtaamisista ja hänellä on pitkä kokemus myynnin johtamisesta niin taloushallinnon kuin ohjelmistojen puolelta. Hannalla on kyky tarkastella asiakkaan liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti ja analyyttisesti. Myynnin lisäksi Hannalla on hyvä käsitys digitaalisen markkinoinnin kentästä ja rekrytoinnista. Takataskusta löytyy Hyväksytty rekrytoinnin ammattilainen -koulutus.

Mikael Kemppainen

Head of Technical Sales & Consulting

Löydät Mikaelin teknisen ajattelun ja liiketoiminnan kehittämisen risteyskohdasta. Mikael on lähes kahdenkymmenen vuoden uransa aikana ehtinyt kerätä osaamista eri aihealueista, kuten viestintä- ja ohjelmistoratkaisut, sekä rakentaa vahvan pohjan jatkuvalle oppimiselle ja tuloksen tekemiselle.

Johannes Leino

Chief Customer Officer

Johannes toimii Turboteamilla asiakkuuksien ja myynnin parissa. Hänen taustansa tulee henkilöstövuokrauksen alalta, jossa hän on toiminut eri rooleissa useita vuosia tehden mm. myyntiä, rekrytointeja ja esihenkilötyötä. Johanneksen vahvuutena on asiakkuuksien hallinta ja hän pyrkiikin toiveita kuunnellen löytämään tehokkaasti ratkaisut asiakkaiden haasteisiin.

Petri Tervevuori

Head of Profit Centre

Pete on vahvoissa HR-liemissä marinoitu contact center -broileri, joka on monipuolisen johtamisuransa varrella oppinut sen, että innostuneet ja sitoutuneet ihmiset ovat kaiken onnistumisen ja kehittämisen keskiössä. Siksi hän haluaa olla kehittämässä vahvaa yrityskulttuuria, työntekijäkokemusta – ja tarjota siihen apuja myös muille.

Sirkku Heilä-Aaltonen

HR Specialist

Sirkku on HR:n ja työhyvinvoinnin monialainen tehopakkaus. Taitavana organisoijana Sirkku on loistava apu projekteihin ja hän pitää huolta siitä, että työt hoidetaan ajallaan. Sirkun sydäntä lähellä on erityisesti erilaisten toimintatapojen kehittäminen sekä työntekijän että henkilöstöjohtamisen alueella. 
Yhteistyökykyisenä ja ihmisläheisenä ihmisenä Sirkku on ollut monessa mukana, ja hänen kokemuksensa onkin aivan  verraton rikkaus niin meille Turboteamilaisille kuin kumppaneillemmekin.