Oletko asiakassuuntautunut puhelintyön ammattilainen?

Olet tehnyt yritys- tai kuluttajapuolelle puhelintyöskentelyä useiden vuosien ajan ja koet puhelintyöskentelyn ja keskustelun erilaisten ihmisten kanssa helpoksi. Turboteamissä odotamme sinulta ennen kaikkea kykyä kuunnella ihmisiä tarkalla korvalla ymmärtääksesi, miten innovatiiviset palvelumme pystyvät auttamaan asiakasyrityksiämme parhaalla mahdollisella tavalla. Näin pystyt myös ratkaisemaan asiakkaiden pulmia kertomalla, mitkä ratkaisuistamme hänen tilanteessaan parhaiten toimivat.

Ratkaisukeskeisellä ja avoimella asenteella saat hommat meillä sujumaan ja solahdat mukavasti inspiroivaan tiimiimme. Nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä Turboteamissä avautuu myös jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kehittää osaamistaan.

Meillä on tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen myyntityö ja paljon erilaisia sisäisiä ja kumppaneiden palveluita, joissa pääset mm.

 

Millainen talentti on ehta ja aito Turbotiimiläinen?

 

Maksamme peruspalkkaa, onnistumisista provisiota, ja kannustamme isompiin onnistumisiin bonuksilla. Lisäksi tarjoamme mm. laajan työterveyshuollon, arvokeskeisen ja ihmisläheisen työyhteisön sekä vichya ja colaa. Hybridityömahdollisuus. Mahdollisuus osa-aikaiseen työskentelyyn. Työskentelet Hyvinkään operatiivisessa yksikössä (Startup Center, Kauppalankatu).

Työsuhde voi alkaa maalis-huhtikuussa.

 

Jos kiinnostuit kartoittamaan mahdollisuuksiasi myynnilliselle matkalle rentoon porukkaan, myy osaamisesi meille soittamalla Petri Tervevuorelle (050-3564499), jonka tavoitat parhaiten arkisin klo 9–15 välillä.

Suosittelemme yhteydenottoa puhelimitse, kun kysymys on puhelintyöskentelystä, mutta voit hakea helposti myös sivuillamme olevan lomakkeen kautta antamalla yhteystietosi ja kirjoittamalla vapaamuotoisen hakemuksen. Halutessasi voit liittää mukaan CV:si tai linkin LinkedIn-profiiliisi. Klikkaa hakulomakesivulle.

Turboteam on käytännönläheinen kasvun ja kansainvälistymisen asiantuntijayritys. Haluamme olla ensisijainen partneri kaikille kasvu- ja muutoshakuisille yrityksille. Turboteam koostuu erilaisista ihmisistä, persoonista ja osaajista, joita kaikkia yhdistää halu kehittyä ja tuottaa laadukkaita palveluita. Asiantuntijoillamme on menestyksekäs kokemus yritysten kasvumuotoilusta. Tuotamme ratkaisuja yritysten ja yhteisöjen yleisimpiin kipukohtiin: HR, talentit, myynti ja konseptointi. Palveluissamme keskitymme ennen kaikkea kestävän skaalattavan kasvun toteuttamiseen. Lue lisää Turboteamin arvoista ja toiminnasta: turboteam.fi ja hr-koordinaattori.fi