Lisää vauhtia Hyvinkää – Riihimäki talousalueen yritystoiminnan kasvuun

 

YritysVoimala ja Turboteam ovat aloittaneet yhteistyön tarkoituksenaan edistää talousalueen yritysten kilpailukykyä ja sekä auttaa yrityksiä kehittämään toimintaansa.

 

 

YritysVoimala on looginen kumppani Turboteamille koska arvot, vastuullisuus ja molempien osapuolien toiminnan tavoitteet tukevat toisiaan loistavasti, kertoo yhtiön viestinnästä vastaava Hanna Lindroos.

Yrityksen pyörittäminen ja kasvattaminen vaatii nykypäivänä valtavan määrän tietoa ja ymmärrystä eri aihealueista. Kilpailukyvyn kasvattamisen kannalta on tärkeää, että on olemassa tahoja, joilta yritykset saavat neuvoja ja asiantuntijuutta toimintansa kehittämiseen.

 

Turboteam Oy:n toinen perustaja, Tero Siekkinen, näkee Hyvinkää-Riihimäen talousalueessa paljon potentiaalia. Olemme jo viimeisen parin vuoden ajan vakiinnuttaneet jalansijaa alueella ostamalla mm. Osuuspankilta ja Peabilta liike- ja toimitiloja. Elinvoimaiset alueet tarjoavat myös loistavat mahdollisuudet rekrytoida lähivuosina työntekijöitä tytäryhtiöihimme mm. Koordinaattoriperheemme asiantuntijaorganisaatioon.

 

Turboteamin kokemus kasvuyritysten maailmassa toimimisessa, sekä myös Startupcenterin ja  Popupcenterin toiminta tulee varmasti elävöittämään talousalueemme yritystoimintaa jatkossa, sanoo YritysVoimalan toimitusjohtaja Erkki Taskinen.

 

 

YritysVoimala on Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen kuntien omistama yritysten perusneuvontaan keskittyvä palveluyhtiö, joka on laajentanut vuosien aikana merkittävästi kumppanuusverkostonsa kattamaan alueen yritysten lisätarpeita- ja neuvonantoa.

Turboteam on liiketoiminnan kriittisiin toimintoihin erikoistunut asiantuntijayritys. Turboteam Oy:n  erillisliiketoimintayksiköitä talousalueella ovat Hyvinkään keskustassa sijaitsevat Startupcenter sekä Popupcenter.